Rüyada kendini nur yüzlü görmek

Rüyada kendini nur yüzlü görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ticaretin önünün açılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini nur yüzlü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada nur yüzlü görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü nurlu görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüz görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü nurlu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments