Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada yüzünde nur görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüz görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü birini görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü insan görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments