Rüyada nurlu yüz görmek

Rüyada nurlu yüz görmek dara düşeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada nurlu yüz gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kazançlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü dede görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüz görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde nur görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments