Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta tavuk görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek işlerin çığırından çıkacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments