Rüyada tavuk yumurtası toplamak

Rüyada tavuk yumurtası toplamak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak evlatlarından hayır bulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, aç kalacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtası almak itibarını zedeleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, umutlarının söneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments