Rüyada yumurta tavuk görmek

Rüyada yumurta tavuk görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta tavuk gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işarettir.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işarettir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kötü haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments