Rüyada tavuğun yumurtasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak borçların ödeneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek huzurun kaçacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments