Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak itibar göreceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments