Rüyada yumurta kırık görmek

Rüyada yumurta kırık görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta kırık gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Rüyada çok kırık yumurta görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada kırık yumurta almak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments