Rüyada kırık kaz yumurtası görmek

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işarettir.

Rüyada kaz yumurtası almak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası yemek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments