Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kırık tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta toplamak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yumurta kırık görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kırık yumurta vermek özel muamele göreceğine, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments