Rüyada kırık yumurta almak

Rüyada kırık yumurta almak stres içinde günler geçireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, borçlanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta almak gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada kırık yumurta görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek önemli atılımlar yapacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta kırık görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kırık yumurta görmek kazançlı işler yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, doğruluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı kırık görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments