Rüyada kırık çiğ yumurta görmek

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, ekmeğinin azalacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kırık çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek işlerin eski haline döneceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta almak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada çiğ yumurta kırmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments