Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, onlar için çabalayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Rüyada bıldırcın beslemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yavrusu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments