Rüyada çok kırık yumurta görmek

Rüyada çok kırık yumurta görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çok kırık yumurta gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sağlığının geri geleceğine işarettir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık yumurta almak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada çok kırık yumurta görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kırık yumurta vermek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments