Rüyada dolapta kırık yumurta görmek

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, karlı işlere gireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolapta kırık yumurta gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık dolap görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada dolapta yumurta görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına inanılır.

Rüyada dolaba yumurta koymak halinin iyi olduğuna, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık yumurta görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına inanılır.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek rızkın ve kazancın artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments