Rüyada yüksekten düşmek ölmemek

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek hüsrana uğrayacağına, çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte düşmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak özel muamele göreceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments