Rüyada yüksekten bir yerden düşmek

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hastalıklarının son bulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek varlıklı kimse olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments