Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulur.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments