Rüyada yüksekte düşmek

Rüyada yüksekte düşmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Rüyada yüksekte düşmek gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada birinin yüksekten düşmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten hızla düşmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden düşmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Rüyada yüksek binalardan düşmek işlerin kara geçeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına inanılır.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments