Rüyada yüksek tepeden düşmek

Rüyada yüksek tepeden düşmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, canının sıkılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden düşmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden suya düşmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepeden düşmek çocuk sahibi olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepe üstü düşmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulur.

Rüyada tepeden düşmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden düşmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments