Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak dönmeyen şansın artık döneceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulur.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments