Rüyada düşüyormuş gibi olmak

Rüyada düşüyormuş gibi olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada düşmüş gibi olmak parasal sıkıntıların son bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada denize düşecek gibi olmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments