Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, pişmanlığa, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada düşecek gibi olmak işlerin yeni kapılar açacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments