Rüyada yüksek çatıda olmak

Rüyada yüksek çatıda olmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek çatıda olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak hem moral hem de çareler bulacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına inanılır.

Rüyada yüksek çatıda olmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments