Rüyada çok yüksekten korkmak

Rüyada çok yüksekten korkmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, çok iyi paralar kazanılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten korkmak gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada yükseklik korkmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksekten korkmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments