Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, karlı işler alacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek çaresiz durumlara düşeceğine, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına inanılır.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments