Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek esenliğe kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başarılarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden birini indirmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments