Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek geniş bir rızka kavuşacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven indiğini görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulur.

Rüyada merdivenden birini indirmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments