Rüyada merdivenlerden indiğini görmek

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada merdivenlerden indiğini gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalettir.

Rüyada merdivenden birini indirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada merdiven indiğini görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kendisini ona adayacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments