Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yüzün güleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, darlık içine düşeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven indiğini görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden birini indirmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments