Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Rüyada merdiven indiğini görmek sonunda mutlu olacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek rahat bir dönem yaşanacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdivenden birini indirmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments