Rüyada merdivenden birini indirmek

Rüyada merdivenden birini indirmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aile hayatlarını bozulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, istediği oranda da eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments