Rüyada yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yardımda bulunacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • İnsanların sizi hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini düşünmesini engellemek için değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak neredeyse kahrolacağına, keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada yüksek binalara çıkmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak eskileri yâd edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments