Rüyada yüksek bi binaya çıkmak

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak attığı her adımı düşüneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek binalara çıkmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina çıkmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments