Rüyada yüksek bina çıkmak

Rüyada yüksek bina çıkmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina çıkmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments