Rüyada yüksek binalara çıkmak

Rüyada yüksek binalara çıkmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binalara çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments