Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahat bir hayatı olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işarettir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak zor durumların biteceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek kata çıkmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak istediği arabaya bineceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments