Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, geniş bir ev satın alacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisini ona adayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak üzüleceğine, yıkılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak ününün çoğalacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments