Rüyada yüklü katır görmek

Rüyada yüklü katır görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının alt üst olacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada yüklü katır gördüyseniz:

  • Elde edeceğiniz önemli miktardaki parayı iyi değerlendirin.

Rüyada yüklü katır görmek başarılarının devamlı olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada katır tırnağı görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulur.

Rüyada katır kovalamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada katırın ısırdığını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada at ve katır görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah katır görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada katıra binmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Rüyada beyaz katır görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments