Rüyada katır kovalamak

Rüyada katır kovalamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada katır kovalamak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada katır kovalamak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada katır görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada katır sürüsü görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada katır tırnağı görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada katırdan düşmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada katıra binmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada eşek ve katır görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada siyah katır görmek düşmanından uzak olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments