Rüyada siyah katır görmek

Rüyada siyah katır görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Rüyada siyah katır gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah katır görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada katır yavrusu görmek gözünün yaşını sileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada katırın ısırdığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Rüyada katır tırnağı görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada katır kovalamak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz katır görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüklü katır görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada katırdan düşmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments