Rüyada beyaz katır görmek

Rüyada beyaz katır görmek problemlerinin biteceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada beyaz katır gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada beyaz katır görmek işlerin başına geçeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada katır eti yemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Rüyada katır binmek hayal kırıklığına uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada katırın ısırdığını görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Rüyada katır yavrusu görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada at eşek katır görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada katır görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada katır tırnağı görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments