Rüyada at ve katır görmek

Rüyada at ve katır görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, zor durumda kalınacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kısmetinin artacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntılarının artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada at ve katır gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada at eşek katır görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada at ve katır görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada katır binmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada katır görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüklü katır görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz katır görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, malının artmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada katır sürüsü görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada katırdan düşmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments