Rüyada katıra binmek

Rüyada katıra binmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Rüyada katıra binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada katır binmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada katıra binmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada siyah katır görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada katırın ısırdığını görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada katır tırnağı görmek işveren koltuğunda oturacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek ve katır görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada katır sürüsü görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada katır eti yemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayatının alt üst olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments