Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kafasının karışacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, allah’ın inayetini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments