Rüyada kuyruksuz yılan görmek

Rüyada kuyruksuz yılan görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz yılan gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, malında azalmaya işarettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak kendi işinin başına geçeceğine, başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments