Rüyada yılan kuyruğu görmek

Rüyada yılan kuyruğu görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Rüyada yılan kuyruğu yemek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak kudretli kişiler arasına gireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments