Rüyada yılanın kuyruğuna basmak

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak yakın zamanda rahat edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hem çok mutlu olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, malının artacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments