Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine inanılır.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek lüks içinde olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakla yılan ezmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılan kafası ezmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments